Fietsstimulering op de zaak

Vitale medewerkers, duurzaamheid en betere bereikbaarheid

Komen je werknemers altijd met de auto naar het werk? Stimuleer hen dan om eens wat vaker de fiets te pakken. Het is een van de beste manieren om je medewerkers fitter te krijgen. Werknemers op de fiets hebben minder verzuim en zijn minder gestresst. Hier vind je informatie over fietsstimuleringsmaatregelen, het Brabantse snelfietsroutenetwerk en tips uit de praktijk. Ook kun je meeliften op onze fietstimuleringsacties en -campagnes.

Fietstypen en -concepten

Van OV-fiets tot Swapfiets

Nieuws over fietsstimulering in Brabant

Fietsstimulering voor en door Brabantse werkgevers 

In Brabant wordt keihard aan de weg getimmerd om meer forenzen uit de auto, op de fiets te krijgen. Met fietsstimuleringsmaatregelen, e-bike proeftuinen, snelfietsroutes en promotiecampagnes. Lees hier het laatste nieuws over fietsstimulering voor en door Brabantse werkgevers. 

Neem contact op

Ons Brabant Fietst en Brabant Mobiliteitsnetwerk (Bmn) helpen je om efficiënt aan de slag te gaan met fietsstimulering. Wil je als ondernemer aan de slag met fietsstimulering en mobiliteit binnen je organisatie? Neem dan contact op met Jolanda Smit, fietsregisseur van Brabant Mobiliteitsnetwerk: 

Fietsregisseur werkgeversplatform fiets
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.