Over Ons Brabant Fietst

Onsbrabantfietst.nl helpt jou om op de fiets te stappen

Het is een drempel om uit de auto op de fiets te stappen, op weg naar je werk of zelfs maar naar de supermarkt of sportclub. Allerlei denkbare en ingebeelde belemmeringen weerhouden je ervan. Je komt vast te laat en bezweet aan op je werk, je kent geen goede route, de banden van je fiets staan slap. Terwijl je er misschien best open voor staat. Want je wilt graag bewegen, ‘langzamer leven’, geen tijd verspillen in de file, besparen op je maandlasten…

Ons Brabant Fietst helpt jou, potentiële fietser, om op die fiets te stappen. We nemen je bij de hand en bieden alles wat je nodig hebt om de fiets te ontdekken en te omarmen. Van routes tot acties en van workshops tot evenementen. Of je nu overweegt om te gaan fietsen, een zetje in je rug nodig hebt of een snelle fietsroute naar je werk zoekt, we zijn er voor je. Fietsen maakt het leven echt mooier. En het wordt steeds leuker. Stop met in de file staan, er wacht een fietscommunity op je waar je bij wilt horen!

Voor bedrijven en organisaties zijn we een waardevolle partner. We bieden bereik richting consument, overzicht in fietsstimuleringsmaatregelen, centraliseren informatie over het Brabantse snelfietsroutenetwerk, dragen inspirerende voorbeelden aan en geven tips uit de praktijk. Werkgevers en gemeenten kunnen meeliften op onze acties en campagnes, waarbij ze worden gefaciliteerd in de marketing en communicatie. Neem contact met ons op.

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.